روغن کرچک نوعی روغن نباتی ست که از گیاه کرچک به دست می آید و فرمول شیمایی آن C3H5(C18H33O3)3  و دمای جوش آن ۳۱۳ درجه ی سانتی گراد با دمای ذوب ۱۰- درجه ی سانتی گراد با انحلال پذیری بسیار ضیعف در آب می باشد.

روغن کرچک و محصولات مشتق شده از این روغن در تهیه ی سوپ، روغن هیدرولیک، رنگ، جوهر و رغن ترمز مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده به دلیل مقاومت در برابر سرما در پلاستیک ها و واکس ها و مواد  براق کننده و نایلون وعطر و … مورد استفاده قرار میگیرد.

یکی از مواد مشتق محصول شده از این سم ریسین می باشد.

مشهوریت روغن کرچک به دلیل بد بو و بد مزه بودن آن است و تنها از یک درصد از روغن کرچک تولید شده در سطح جهان مصرف دارویی و یا تولید فرارورده های مفید سلامتی را دارا می باشد.
روغن کرچک مصارف زیادی در پزشکی و درمانی دارد.روغن کرچک یک ملین قوی و طبیعی است.

روغن کرچک را در صنایع غذایی  به صورت خوراکی در افزودنی غذایی، طعم دهنده ها، آب نبات به عنوان یک مهار کننده ی غالب  و در بسته بندی های مورد استفاده قرار میگیرد.
این روغن کاربد ها متعدی در مواد آرایشی و دارویی و صنایع تولیدی همانند: چسب، رنگ مو، رنگ، رنگدانه، لاستیک، پارچه، جوهر، چسب گلی اورتان، درمان چرمف جوهر، مایعات هیدرولیک، روان کننده ها، پودر های شست و شو  و واکس ها و حتی گاهی به عنوان دی الکتریک با کاربرد بالای خازن ولتاژ بالا مورد استفاده قرار میگیرد.

روغن کرچک به دلیل داشتن چربی بالا و قابل تجزیه بیولوژیکی جایگزین خوبی برای روان کننده های نفتی می باشد؛ اما پایداری اکسیداتیو و دمای پایین محدودیت عملکرد استفاده گسترده آن هاست.

<دیدگاه خودتون رو درباره این پست بنویسید و به ما در بهبود یافتن مطالب کمک کنید>

“برای تهیه روغن با شماره های زیر تماس بگیرید:

متحملیان
۰۲۱-۸۸۱۰۴۶۰۰
۰۹۱۲۵۳۷۴۳۹۷
حسن پور
۰۹۹۲۳۷۸۸۷۰۴″

روغن کرچک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما